TrioWeb voor de Agent & Groothandel

Onder de naam TrioWeb leveren wij een volledig marketingsysteem voor de agent of groothandel waarmee u naast online marketing ook uw instore marketing vauit één systeem beheert en van content voorziet.

TrioWeb is gericht op de agent of groothandel die zelf de controle over de marketing en klantcommunicatie wilt behouden. Om het beheer zo eenvoudig en uitgebreid mogelijk te maken, heeft u de beschikking over meerdere modules welke uw klanten van de juiste informatie voorzien op het moment dat u dat wilt.
 
Het grote voordeel van de modules van TrioWeb is dat zij niet enkel op zichzelf staan, maar kunnen communiceren met diverse andere modules. Zo koppelt u bijvoorbeeld gemakkelijk nieuwsartikelen aan de bijbehorende merken en/of fotoalbums. Ook het opstellen van uw klantmailingen was nog nooit zo makkelijk!
 
Een overzicht van onze modules geschikt voor de Agent:
 

Album

Maak diverse albums aan, die u kunt vullen met foto’s en YouTube-videos. Aan iedere upload kunt u tevens een beschrijving en link toevoegen.
 

CRM MAIL SYSTEEM

Ons CRM-systeem (Customer Relationship Management) is het absolute paradepaardje van TrioWeb! Uw mailbestand segmenteert u naar wens in klantgroepen en de mailingen kunt u vooraf klaarmaken en inplannen voor verzending op de gewenste dag en tijd.
 
Deze mailingen kunnen zelfs deels automatisch worden opgemaakt middels koppelingen met de andere modules. Zo geeft u bijvoorbeeld zelf aan hoeveel nieuwsberichten, producten, banners en foto’s toegevoegd moeten worden aan de mailing. Na verzending maakt het CRM automatische rapportages van de resultaten van uw mailingen.
 

Dealers

De module Dealers biedt u de mogelijkheid bezoekers van uw website te informeren over uw verkooppunten. Bezoekers kunnen verkooppunten zoeken op basis van naam, plaats en postcode. De zoekresultaten worden zowel getoond in de vorm van lijst als in Google Maps. Om uw klantenlijst te beschermen, wordt er gebruik gemaakt van een maximaal aantal zoekopdrachten per dag per gebruiker.
 

Easy Order

Easy Order geeft u de mogelijkheid om online bestelformulier aan te maken, waar een of meerdere producten aan kunnen worden toegevoegd. Ideaal bijvoorbeeld voor het schrijven van orders op beurzen. Per bestelformulier kunt u een beheerder selecteren, die de orders ontvangt voor verdere verwerking.
 

FAQ

Frequently Asked Questions, oftewel veel gestelde vragen. De module doet precies wat de naam eigenlijk al aangeeft: de mogelijkheid veel gestelde vragen aan te maken en te voorzien van de antwoorden. De vragen zijn in naar wens in te delen per categorie.  
 

Narrowcasting

Deze module is een instore marketing-module met de mogelijkheid de content op beeldschermen eenvoudig te beheren.
 

Labels

In de module Labels voegt u uw merken toe inclusief gegevens en beschrijvingen. Zo voorziet u uw bezoeker van alle benodigde informatie per merk. In combinatie met onder andere de module Nieuws en Products koppelt u het laatste nieuws en de producten aan het betreffende label.
 

Lookbook

LookBook is de nieuwste module. Publiceer uw folders overzichtelijk bij elkaar en biedt de bezoeker de mogelijkheid direct door uw digitale folders te bladeren.
 

Cabinet

De marketingmodule Cabinet verzamelt al uw beeldmateriaal, persberichten en andere media-uitingen op één centrale plaats. U kiest er zelf voor of u er één of meerdere aanmaakt en of deze beschermd moeten worden door een wachtwoord of vrij toegankelijk zijn.
 

Nieuws

Publiceer uw nieuwsberichten inclusief mini-fotoalbum.
 

Persmap

Uw bedrijf, merk of product in de media? In de persmap houdt u deze overzichtelijk bij elkaar. Inclusief publicatiedatum, link en PDF.
 

Products

In de module Products kunt u producten aanmaken en deze presenteren op uw website en in uw mailingen.
 

Verkooppunten

Net als de module Dealers biedt u deze module u de mogelijkheid bezoekers van uw website te informeren over uw verkooppunten.
 

Vestigingen

Heeft u meerdere vestigingen, dan kunt u deze overzichtelijk toevoegen in deze module. Naast de algemene informatie per vestiging, kunt u tevens de openingstijden bepalen en een overzicht toevoegen van speciale verkoop- of feestdagen.
 

Eigen applicaties

Heeft u een eigen applicatie of de mogelijklheid tot het genereren van een XML? TrioWeb helpt u graag met het implementeren hiervan.
 

Website

Heeft u nog geen website heeft of u bent aan een nieuwe toe!
Middels een klein aantal modules heeft u snel een standaard website ingericht en ook het onderhoud is heel eenvoudig en u heeft geen technische kennis nodig om uw website te beheren.
 

HTTPS

HTTPS, je ziet het steeds vaker terugkomen in je browser, maar waar staat deze term voor en wat is nou het verschil met HTTP? Het verschil zit hem in de “S” wat staat voor “secure”, oftewel veilig. TrioWeb biedt de mogelijkheid om zowel de website secure (https://) op te leveren. Het is ook mogelijk om bestaande websites over te zetten van HTTP naar HTTPS. Een overstap levert onder meer een verbeterde ranking in Google op.
 

Updates

Ons CMS staat nooit stil en verbeteren regelmatig de huidige modules. Afhankelijk van het door u gekozen pakket zal uw website met enige regelmaat worden geüpdatet. Middels onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.
 

All inclusive hosting

Conxsys heeft eigen servers en het de pakketten van TrioWeb zijn altijd inclusief hosting. Wij werken niet met datalimieten, maar op basis van fair use. Betrouwbaarheid en snelheid zijn de belangrijkste aspecten van hosting. Onze servers zijn geplaatst in de beste datarooms van Nederland en de Verenigde-Staten en zijn uitstekend beveiligd.
 

Domeinnamenregistratie

Wij regelen tevens voor u de domeinnamenregistratie en indien nodig ook e-mailhosting. Hierdoor heeft u alles bij één aanbieder en zijn aanpassingen snel gedaan. Wij adviseren u graag over een goede domeinnaam voor uw website. De registratie, verhuizing en eventuele overname handelen wij deskundig af. Voor domeinregistratie hanteren wij uiteraard ook het all inclusive concept. U betaalt één jaarbedrag voor de domeinnaam + DNS beheer zodat uw altijd inzicht heeft in uw kosten zijn en niet achteraf extra kosten krijgt voor extra diensten of aanpassingen.