TrioWeb voor de retailer

Onder de naam TrioWeb leveren wij een volledig marketing system voor de retailer waarmee u naast onlinemarketing ook uw instore marketing vauit 1 systeem kunt beheren en van content kunt voorzien.

TrioWeb is gericht op de retailer die de marketing zelf wil beheren en klanten actief wil informeren. Om het beheer van uw zo eenvoudig en uitgebreid mogelijk te maken, heeft u de beschikking over een aantal modules welke uw klanten van de juiste informatie te voorzien op het juiste moment.
Afhankelijk van uw wensen wordt bij de installatie een aantal modules direct beschikbaar gesteld.
 
Het grote voordeel van de modules van TrioWeb is dat zij niet enkel op zichzelf staan, maar kunnen communiceren met diverse andere modules. Zo koppelt u bijvoorbeeld gemakkelijk nieuwsartikelen aan de bijbehorende merken en/of fotoalbums. Ook het opstellen van uw mailingen was nog nooit zo makkelijk!
 
Een overzicht van onze modules geschikt voor de Fashion Retailer:
 

Fotoalbum

Maak diverse albums aan, die u kunt vullen met foto’s en YouTube-videos. Aan iedere upload kunt u tevens een beschrijving en link toevoegen.
 

CRM - Mailsysteem

Ons CRM-systeem (Customer Relationship Management) is het absolute paradepaardje van TrioWeb!
Uw mailbestand segmenteert u naar wens in klantgroepen en de mailingen kunt u vooraf klaarmaken en inplannen voor verzending op de gewenste dag en tijd.
 
Deze mailingen kunnen zelfs deels automatisch worden opgemaakt middels koppelingen met de andere modules. Zo geeft u bijvoorbeeld zelf aan hoeveel nieuwsberichten, producten, banners en foto’s toegevoegd moeten worden aan de mailing. Na verzending maakt het CRM automatische rapportages van de resultaten van uw mailingen.
 

FAQ

Frequently Asked Questions, oftewel veel gestelde vragen. De module doet precies wat de naam eigenlijk al aangeeft: de mogelijkheid veel gestelde vragen aan te maken en te voorzien van de antwoorden. De vragen zijn in naar wens in te delen per categorie.  
 

Narrowcasting

Deze niewe module is een instore marketing-module met de mogelijkheid de content op beeldschermen eenvoudig te beheren.
 

Labels

In de module Labels voegt u uw merken toe inclusief gegevens en beschrijvingen. Zo voorziet u uw bezoeker van alle benodigde informatie per merk. In combinatie met onder andere de modules koppelt u bijvoorbeeld het laatste nieuws en de fotoalbum aan het desbetreffende label.
 

Lookbook

Publiceer uw folders overzichtelijk bij elkaar en biedt de bezoeker de mogelijkheid direct door uw digitale folders te bladeren.
 

Nieuws

Publiceer uw nieuwsberichten inclusief mini-fotoalbum.
 

Persmap

Uw bedrijf, merk of product in de media? In de persmap houdt u deze overzichtelijk bij elkaar. Inclusief publicatiedatum, link en PDF.
 
 

Products

In de module Products kunt u producten aanmaken en deze presenteren op uw website en in uw mailingen.
 

Vestigingen

Heeft u meerdere vestigingen, dan kunt u deze overzichtelijk toevoegen in deze module. Naast de algemene informatie per vestiging, kunt u tevens de openingstijden bepalen en een overzicht toevoegen van speciale verkoop- of feestdagen.

 

Eigen applicaties

Heeft u een eigen applicatie of de mogelijklheid tot het genereren van een XML? TrioWeb helpt u graag met het implementeren hiervan.
 

Website

Heeft u nog geen website heeft of u bent aan een nieuwe toe!
Middels een klein aantal modules heeft u snel een standaard website ingericht en ook het onderhoud is heel eenvoudig en u heeft geen technische kennis nodig om uw website te beheren.
 

Updates

Ons CMS staat nooit stil en verbeteren regelmatig de huidige modules. Afhankelijk van het door u gekozen pakket zal uw website met enige regelmaat worden geüpdatet. Middels onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.
 

All inclusive hosting

Conxsys heeft eigen servers en het de pakketten van TrioWeb zijn altijd inclusief hosting. Wij werken niet met datalimieten, maar op basis van fair use. Betrouwbaarheid en snelheid zijn de belangrijkste aspecten van hosting. Onze servers zijn geplaatst in de beste datarooms van Nederland en de Verenigde-Staten en zijn uitstekend beveiligd.
 

Domeinnamenregistratie

Wij regelen tevens voor u de domeinnamenregistratie en indien nodig ook e-mailhosting. Hierdoor heeft u alles bij één aanbieder en zijn aanpassingen snel gedaan. Wij adviseren u graag over een goede domeinnaam voor uw website. De registratie, verhuizing en eventuele overname handelen wij deskundig af. Voor domeinregistratie hanteren wij uiteraard ook het all inclusive concept. U betaalt één jaarbedrag voor de domeinnaam + DNS beheer zodat uw altijd inzicht heeft in uw kosten zijn en niet achteraf extra kosten krijgt voor extra diensten of aanpassingen.