TrioWeb

TrioWeb

Onder de naam TrioWeb leveren wij een volledig marketing system waarmee u naast een aantal online modules ook de digitale schermen in uw bedrijf van content kunt voorzien.

TrioWeb is gericht op de ondernemer die de marketing zelf wil beheren en klanten actief wil informeren. Om het beheer van uw zo eenvoudig en uitgebreid mogelijk te maken, heeft u de beschikking over een aantal modules welke gericht zijn op de Retailer of Agent.
Afhankelijk van uw wensen wordt bij de installatie een aantal modules direct beschikbaar gesteld.
 
Het grote voordeel van de modules van TrioWeb is dat zij niet enkel op zichzelf staan, maar kunnen communiceren met diverse andere modules. Zo koppelt u bijvoorbeeld gemakkelijk nieuwsartikelen aan de bijbehorende merken en/of fotoalbums. Ook het opstellen van uw mailingen was nog nooit zo makkelijk!
 
Een overzicht van onze modules geschikt voor de Fashion Retailer:

CRM - Mailsysteem


Ons CRM-systeem (Customer Relationship Management) is het absolute paradepaardje van TrioWeb!
Uw mailbestand segmenteert u naar wens in klantgroepen en de mailingen kunt u vooraf klaarmaken en inplannen voor verzending op de gewenste dag en tijd.
 
Deze mailingen kunnen zelfs deels automatisch worden opgemaakt middels koppelingen met de andere modules. Zo geeft u bijvoorbeeld zelf aan hoeveel nieuwsberichten, producten, banners en foto’s toegevoegd moeten worden aan de mailing. Na verzending maakt het CRM automatische rapportages van de resultaten van uw mailingen.
 

Narrowcasting

Deze niewe module is een instore marketing-module met de mogelijkheid de content op beeldschermen eenvoudig te beheren.

 

Domeinnamenregistratie

Wij regelen tevens voor u de domeinnamenregistratie en indien nodig ook e-mailhosting. Hierdoor heeft u alles bij één aanbieder en zijn aanpassingen snel gedaan. Wij adviseren u graag over een goede domeinnaam voor uw website. De registratie, verhuizing en eventuele overname handelen wij deskundig af. Voor domeinregistratie hanteren wij uiteraard ook het all inclusive concept. U betaalt één jaarbedrag voor de domeinnaam + DNS beheer zodat uw altijd inzicht heeft in uw kosten zijn en niet achteraf extra kosten krijgt voor extra diensten of aanpassingen.