Business User v19 | HIP
Belfunctionaliteit voor de gemiddelde zakelijke gebruiker, waaronder doorschakelen, doorverbinden, wachtstand, driegesprek, niet storen, call pickup en nachtschakeling. Bij elke User wordt één huntgroep meegeleverd

Premium User v19 | HIP
Premium belfunctionaliteit voor de zakelijke gebruiker, waaronder doorschakelen, doorverbinden, wachtstand, driegesprek, niet storen, call pickup, nachtschakeling, busy lamp field en shared call appearance. Bij elke User wordt één huntgroep meegeleverd.

HIP Receptionist – Office
Basisreceptie webinterface voor een kleine kantooromgeving. U hebt de mogelijkheid tot het monitoren van 8 gebruikersprofielen (geen Wachtrij-functionaliteit).

HIP Receptionist – SMB
Receptie webinterface voor standaard gespreksmanagement binnen kleine/middelgrote bedrijven. U hebt de mogelijkheid tot het monitoren van 30 gebruikersprofielen (geen Wachtrij-functionaliteit).

HIP Toolbar
De HIP Toolbar maakt het mogelijk alle functies van de telefooncentrale, onafhankelijk van het toestel, op elke PC (kantoor, thuis), op een intuïtieve manier te bedienen. HIP Toolbar is de afstandsbediening voor alle functies van de telefoon. De HIP Toolbar wordt als toevoeging op de browser (Internet Explorer of Firefox) geïnstalleerd. Ook integreert de HIP Toolbar de contactpersonen in Outlook, zodat deze zowel vanuit Outlook, als vanaf de Toolbar te bellen zijn.

HIPINlite desktop Integratie
HIPINlite integreert de Windows desktop en telefonie. U kunt bellen vanuit Outlook, vanuit de browser, of via copy plus klik-en-bel. U kunt snel zoeken naar Outlook-contacten, en wordt contactinformatie afgebeeld als u wordt gebeld. Ook is de beschikbaarheid van uw collega’s inzichtelijk.

HIPIN CRM & desktop Integratie
HIPIN integreert het CRM system met HIP Telefonie. Naast verschillende integraties met de desktop, zoals integratie met browser en Microsoft Outlook, is het mogelijk te integreren met ruim 20 verschillende CRM-pakketten, zoals Microsoft Dynamics, AFAS Profit, Exact en Salesforce. Dit houdt in dat u aan de hand van het inkomende telefoonnummer direct naar de juiste klantkaart wordt verwezen. Ook kunt u snel en eenvoudig bellen vanuit een klantkaart.

HIPPER (iPhone, Android)
De HIPPER is een app voor uw mobiele telefoon. Hiermee is het mogelijk de functies van de telefooncentrale te bedienen. Zo heeft u optimale controle over uw bereikbaarheid: op kantoor, thuis, bij de klant en onderweg.

De HIPPER werkt als een afstandsbediening van de bedrijfstelefooncentrale. Met de HIPPER zijn instellingen te wijzigen zoals:
– Niet storen
– Doorschakelen (altijd, bij niet bereikbaar, bij in gesprek)
– Voicemailinstellingen
– Verkort kiezen
– Nummerweergave blokkeren
– Aan- en afmelden op een Call Center
Met de HIPPER kunt u binnenkomende oproepen opnemen en gesprekken doorverbinden Ook zijn de contactpersonen en de belhistorie (gebelde, gemiste en ontvangen gesprekken) aanwezig. Vanuit de belhistorie kunt u eenvoudig een gesprek opzetten.

Option Auto Attendant | HIP
Deze optie biedt een enkellaags keuzemenu (kies 1 voor, kies 2 voor etc.) waarmee u de beller automatisch naar de juiste afdeling, persoon of voicemailbox kan laten doorschakelen.

Voor elk afzonderlijk keuzemenu dient u deze groepsoptie aan te schaffen. Wilt u een keuzemenu met meerdere lagen dan is ‘Keuzemenu meerlaags’ de juiste oplossing.

Maximaal 9 keuzes.

Option Group Alternate Numbers | HIP
Mogelijkheid om maximaal 10 extra nummers uit te laten komen op een groepsservice, zoals een Huntgroep of Call Center.

Option Group GroupNightForwarding | HIP
Nachtschakeling als groepsoptie, zodat deze functionaliteit aan een groepservices, zoals huntgroup of auto attendent, toegevoegd kan worden. Voor elke groepservice dient een aparte groepsoptie te worden afgenomen

Option Group Music On hold | HIP
Wachtmuziek voor de gehele telefooncentrale
Eén standaard muziekje inbegrepen, U heeft de mogelijkheid zelf muziek bestand aan te leveren, denk wel aan dat u zelf verantwoordelijk bent voor de rechten die op muziek kunnen rusten.

Option User FAX Service | HIP
Fax naar e-mail service. Een inkomend faxbericht wordt doorgestuurd naar een in te stellen e-mailadres. Het is ook mogelijk om een notificatie/kopie te sturen naar een tweede e-mailadres.

Per inkomend faxnummer neemt u één User Fax Service af te nemen.

Wachtrij Basic
Wachtrij optie die geschikt is voor een receptie of een klein kantoor met de mogelijkheid voor een callcentermedewerker.

U hebt de volgende functionaliteiten:
– Huntgroep met Wachtrij
– Maximaal 25 wachtenden
– Overflow na ingestelde maximale wachttijd
– Welkomstbericht
– Wachtmuziek
– Comfort Messages

U dient voor elke medewerker die actief is in het Call Center deze gebruikersoptie aan te schaffen. Een medewerker kan deelnemen in meerdere Call Centers.

VaMo
Licentie voor volledige Vast-Mobiel integratie i.c.m. de VAMO module.
Op het hosted telefonie platform wordt deze VAMO User licentie aan de User toegewezen, die gekoppeld moet worden met het mobiele toestel. Delicentie bevat de BroadWorks Mobility service, een Voicemail service en een HIPPER voor VAMO licentie.

Voicemail
Voicemail en videomail voor User, hunt Groep, Call Center of Auto Attendant.
Ook te gebruiken als bandje na bijvoorbeeld sluitingstijd.