ConXsys Helpdesk
Websites die op de eigen servers van Conxsys gehost worden maken gebruik van een technologie genaamd Cloud Hosting. Deze techniek heeft een aantal voordelen ten opzichte van traditionele (shared) hosting.
Enkele voordelen hiervan zijn:
 
  • Betrouwbaarheid: Al onze servers staan in het datacenter van euNetworks in Amsterdam of in het datacenter in Dallas (USA) en voldoen aan alle huidige standaard en worden dagelijks van een back-up voorzien en kunnen in geval van storing snel worden omgeschakeld, met minimale tot geen down time tot gevolg.
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: Mocht het zo zijn dat u meer ruimte wenst op uw website dan kunnen wij deze ruimte snel en gemakkelijk voor u uitbreiden.
  • Snelheid: Onze servers beschikken over de modernste hardware die zorgt voor voldoende performance om uw site snel en toegankelijk te houden voor uw bezoekers.
Wij willen u verder niet vervelen met technische details. Voor u is van belang dat zowel uw website als uw mail goed en snel draait en blijft draaien. En daar zorgen wij voor!
 
Onze hostingpakketten maken wij voor u op maat en kunnen meegroeien met uw website.